Nye eiere, samme bedrift!

January 1, 2014

Spydeberg Reklame AS har fått nye eiere! Tidligere eier, Dag Hjørnerud, har nå levert stafettpinnen videre til to av sine ansatte, Kari Lund Jacobsen og Linn Authen! Tidligere eier, Dag Hjørnerud, kommer fremdeles til å jobbe videre for Spydeberg Reklame AS.

 

Kari trer inn i rollen som daglig leder med kompetanse på grafisk design og firmaprofilering. Linn er reklameproduksjonsmedarbeider med kompetanse og erfaring innen salg og kundebehandling. Vi fortsetter å satse videre fremover med mer kompetanse innen design og salg for å kunne hjelpe alle våre kunder med alt fra idè og markedsføring til ferdig sluttprodukt med bildekor, skilter, plakater, bannere, klær osv.

Tags:

Please reload

Featured Posts

Stort folieringsprosjekt til nye lokaler i Askim Næringspark!

September 24, 2014

1/2
Please reload

Recent Posts

October 8, 2015

September 8, 2015

July 31, 2015

May 11, 2015

Please reload

Spydeberg Reklamehus AS

Næringsveien 8

1820 Spydeberg

 

 

T:  69 83 60 60

E: post@spydebergreklamehus.no