Montør i skilt og dekoravdelingen

Vi har en ledig stilling 60% omgående med mulighet for utvidelse på sikt. Stillingen består i korte trekk av: Prising/anbud/bestilling av varer/befaringer/oppfølging av kunder og prosjekter/kvalitetssikring/produksjon og montering av reklameartikler som: foliedekor, skilter, bildekorer, helfolieringer, trykksaker, messeutstyr, tøytrykk, storformatprinting etc.

Du har gjerne lengere praktisk erfaring innen faget og har gode datakunnskaper. Har du fagbrev/svennebrev og/eller lengere erfaring innen bransjen? Har du jobbet med reklameproduksjonsarbeide? Da kan det hende at det er deg vi er på jakt etter.

Krav:

Gode datakunnskaper, kjennskap til programmer som Corell, Adobe og Office kreves. Selvgående og ha jobbet med tilsvarende produksjon/montering. Allsidig og kunne ta ansvar for egne oppgaver samt jobbe bra i team. Norsk skriftlig/muntlig er en forutsetting Førerkort klasse: B Stå på vilje/ fleksibilitet er viktig da en del av våre oppdrag foregår ute hos kunde.

Spydeberg Reklamehus er et lite reklamebyrå med lokaler i Næringsveien i Spydeberg med hovedfokus på våre tre avdelinger: grafisk design, produksjon og montering. Vi teller i dag 3 ansatte. Vi kan tilby varierende arbeidsoppgaver og et bra arbeidsmiljø. Høres dette ut som noe for deg? Skriftlig søknad med referanser sendes: kari@spydebergreklamehus.no


Featured Posts
Recent Posts