solfilm på bygg
solfilm på bygg

press to zoom
Solfilm på bilruter.
Solfilm på bilruter.

press to zoom
solfilm på bygg
solfilm på bygg

press to zoom
1/2

Vindusfilm

Å få montert vindusfilm som solskjerming er en enkel måte å sikre seg et bedre inneklima på.

 

Solfilm til bil

Med høykvalitets solfilm på rutene får du straks en mer behagelig og temperert kjøretur, eller om du vil hindre at noen skal legge merke til det dyre verktøyet, stereoanlegget eller om du bare ønsker litt mer privatliv når du er ute å kjører, så gir solfilm en utmerket beskyttelse mot innsyn i din bil.

 

Sikkerhetsfilm

Sikkerhetsfilm er anbefalt av mange forbrukere innen sikkerhetsorganisasjoner som en effektiv måte å beskytte mot glassrelaterte skader. Enten om du er bekymret for skader forårsaket av naturkatastrofer, om du arbeider med usikre jobber som kan føre til fysiske angrep eller om du rett og slett ønsker beskyttelse mot terror og kriminell aktivitet så er Glass-Gard® en sikkerhetsfilm som vil fungere for deg.

 

Spesialfilm

Visste du at veldig mange av lyssettingsutfordringene kan løses ved hjelp av solfilm. Enten det dreier seg om blending, skader av sostråler, innsynsbegrensninger, skader fra tagging eller rett og slett om kontoret er litt kjedelig og fargeløst? Det er kun fantastien som setter grenser for hvordan vi kan hjelpe deg ved bruk av film.