top of page
IMG_3764.JPG

Bildekor

Bildekor er for mange et viktig salgsverktøy og slik sett et behov man tillegger stor vekt. I snitt ser ca.3500 personer din bil hver dag. Dette gjør den til et unikt reklameobjekt. 

 

Flere av våre leverandører er store produsenter og følgelig kompetansemessig godt utrustet for å dekke leveranser av de beste materialene for bildekor. Som kunde vil du få utarbeidet forslag /ide med siste program-vare her hos oss.

Da er du sikret et godt resultat.

montering.jpg

Helfoliering

Foliering av bil er for tiden meget populært og Spydeberg Reklame er en av landets største aktører innen helfoliering. Bilfoliering er en smakssak, -noen helfolierer bilen, -andre folierer bare deler av bilen. Det finnes tusenvis av folier for bil i alle slags farger og kvaliteter. Helfoliering av bil er en kunst, og vi kjenner kun til fire montører i Norge som kan foliere en bil heltprofesjonelt. Vi har en av disse som hovedansvarlig for all foliering av bil hos oss. 

 

Vinyl på bil har en rekke fordeler.

Vinyl på bil sikrer bilen bedre mot riper på lakken og mekanisk slitasje. Når biltapen fjernes vil man tilnærmet ha en ny bil. Noen folierer sin bil fordi de ønsker annen farge eller design, andre folierer fordi de vil beskytte bilen sin med folie for å bevare den. Folie på leasingbil er meget populært fordi mange har brent seg kraftig på høye reparasjonsregninger på småskader og riper fra bilforhandlere etter tilbakelevering av leasingbil. Fjerning av biltape kan være lett, men også vanskelig avhengig av hvilken biltape som er benyttet.

Vindusfilm

Å få montert vindusfilm som solskjerming er en enkel måte å sikre seg et bedre inneklima på.

 

Sikkerhetsfilm

Sikkerhetsfilm er anbefalt av mange forbrukere innen sikkerhetsorganisasjoner som en effektiv måte å beskytte mot glassrelaterte skader. Enten om du er bekymret for skader forårsaket av naturkatastrofer, om du arbeider med usikre jobber som kan føre til fysiske angrep eller om du rett og slett ønsker beskyttelse mot terror og kriminell aktivitet så er Glass-Gard® en sikkerhetsfilm som vil fungere for deg.

 

Spesialfilm

Visste du at veldig mange av lyssettingsutfordringene kan løses ved hjelp av solfilm. Enten det dreier seg om blending, skader av sostråler, innsynsbegrensninger, skader fra tagging eller rett og slett om kontoret er litt kjedelig og fargeløst? Det er kun fantastien som setter grenser for hvordan vi kan hjelpe deg ved bruk av film.

bottom of page